Over ons bedrijf

Welkom op de site van HTG Truckservice Buurse B.V.

Bij HTG Truckservice Buurse kunt u terecht voor reparatie en onderhoud aan uw truck of trailer. We zijn een officieel erkend RDW keuringsstation en hierdoor kunt u met uw voertuig bij ons terecht. We voeren APK´s uit aan trucks, bakwagens, trailers, zware aanhangers en ijken elk type tachograaf.
Wij zijn gespecialiseerd in het compleet opknappen van gebruikte diepladers en aanhangers. Van assen tot aan verlichting worden hierbij vernieuwd of compleet gereviseerd.

Door deze specialiteit zijn wij ook een Broshuis service punt geworden, waardoor u vooral met uw Broshuis diepladers bij ons terecht kunt.

pultrum

Bron: Broshuis. oplegger van Pultrum Transport

Reparaties en onderhoud aan laadkleppen, ongeacht het merk, kunnen wij ook voor u uitvoeren. Vervangen van pennen/bussen of een storing opzoeken in het elektrische systeem is voor ons geen probleem. Ook een lekkage aan een hydrauliek cilinder of geperste slang verhelpen wij.

Ontwikkelingen in de truck en trailer wereld hebben de laatste jaren niet stil gestaan, het aantal elektrische besturingssystemen en componenten in uw truck of trailer zijn tegenwoordig ontelbaar, denk hierbij aan ABS, ESP, EDC, EBS maar bijvoorbeeld ook systemen als elektrisch bedienbare ramen en spiegels of andere elektrische componenten. Soms geven deze elektrische systemen of componenten een storing en dit kan leiden tot het uitvallen van een bepaald systeem. Door ons universeel uitleesapparatuur en speciaal opgeleid personeel kunnen we deze storingen lokaliseren en verhelpen.
Door bijvoorbeeld een kleine onoplettendheid of het steeds toenemende verkeer kan het voorkomen dat u schade heeft aan uw voertuig. Dit kan door eigen schuld komen of het betreft een aangereden schade. Zowel kleine als grote schade´s worden bij ons hersteld. Wij stellen voor u een schade-taxatie-rapport op na het bekijken van de schade en zullen het met uw verzekering of met die van de tegenpartij afhandelen. Door goede samenwerking tussen diverse verzekeringsmaatschappijen kunt u snel de weg weer op.

Wij weten dat minimale kosten en stilstand voor u als vervoerder cruciaal zijn. Onze praktische benadering is mede voortgekomen uit onze ruime ervaring in het wegtransport. Daardoor kunnen wij u op een praktische manier een integrale aanpak en een compleet pakket bieden. Ruime openingstijden, gemotiveerd en toegewijd personeel zijn er voor uw rentabiliteit.